От кого: Ken Harrison <
[email protected]>
Кому: undisclosed-recipients:;
10 декабря 2011, 20:42
Письмо попало в папку «Спам», потому что оно похоже на сообщения, которые ранее были отфильтрованы нашей системой, как спам. Подробнее
Основний Voloh,
Коджо палат і Ко
11 Rue Ahepe Be,
Ломе Того.
Дорогий друже!
Я адвокат Кен Харрісон, адвокат і особистий адвокат,Mr.S.D.Voloh,іноземець, який використовується для роботи з оболонкою міжнародної компанії тут республіка Того, надалі повинні бути віднесені до мого клієнта.
Як це ні інтересу, щоб ви знали, ваш контакт давав мені божественне устремління в офісі торгово-промислової палати та туризму в Ломе, Того, як я переживала деякі каталоги. Я вирішив зв'язатися з вами для того, щоб чемпіоном такий бізнес величини без проблем. На 31 жовтня 2003 року мій клієнт, його дружина та двоє їхніх дітей були залучені в автомобільну аварію разом Кара-Сокоде швидкісний в той час як, що прибувають з відпустки до Ломе. Всі пасажири транспортного засобу на жаль втратили свої життя. З тих пір я зробив декілька запитів, щоб знайти який-небудь з їх розширений родичів, і це також виявилася невдалою.
Я зв'язатися з Вами для надання допомоги в репатріації фонду на суму 16,5 млн доларів, (Шістнадцять мільйонів п'ятсот тисяч доларів США), залишені моїм клієнтом, поки він не конфісковані або оголосили непридатним до охоронної фірми фінансів, на якому ця величезна сума була на зберігання. Сказав безпеки фінансова компанія випустила мене повідомлення надати найближчі родичі або його рахунку конфісковані протягом двадцяти одного офіційного робочого дня. Так як у мене була невдалою в пошуку родичів протягом більше 4 років, я прошу вашої згоди вам уявити, як найближчих родичів померлого, так як Ви же прізвищем з мого покійного клієнта, таким чином, щоб доходи від цього рахунку можуть бути виплачені до вас.
Тому я не забуде повідомити вам, що ця угода є 100% ризику. На гладких висновку цієї угоди, ви будете мати право на 45% від загальної суми в якості винагороди, у той час як 5% буде виділено, щоб піклуватися про витрати, які можуть виникнути під час передачі, а також телефонні рахунки, у той час як 50% бути для мене.
Все, що я від вас вимагають ваші чесні співробітництво дозволять нам побачити цю угоду до кінця. Я гарантую, що це буде здійснюватися в рамках законного механізму, який захистить вас від будь-яких порушень закону. Після Вашої згоди на цю пропозицію, для конфіденційності даної угоди.
Я очікую вашого термінового відповіді, вказавши свій по
вний інтерес до цієї великої угоди для бізнесу наших і взаємної довіри. Ваш номер телефону та факсу буде необхідно для нашого невимушеного спілкування. Відповідь через мою адресу електронної пошти, камери
[email protected] Нехай Бог буде з вами.
Ваш в З повагою,
Адвокат Ken Harrison.